Περιοχή: Προέρχεται από συνεργαζόμενους αμπελώνες στα Μεσόγεια και Κάτω Αχαΐα κωμόπολη της πρώην επαρχίας Πατρών του Νομού Αχαΐας).
Οινοποίηση: Οινοποιείται με ελεγχόμενη θερμοκρασία κατά
την ζύμωση. Η επιλογή ορεινών αμπελώνων, η προσεκτική οινοποίηση και η παραμονή των κρασιών για μικρά διαστήματα με τις οινολάσπες τους, είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία, που μετατρέπουν το εν δυνάμει ασχημόπαπο σε πριγκιπόπουλο!
Αλκοολικός βαθμός 12- 12,5% vol
Σερβίρεται: Στους 10-12ο C.
Συνοδεύει: Εξαιρετικός συνοδός ορεκτικών και γευμάτων με θαλασσινά και Λευκά Κρέατα.
Γευσιγνωσία: Ορυκτώδη αρώματα με τόνους φρούτων όπως κεράσι και βατόμουρο, με οινώδη νευρικό χαρακτήρα και ατίθαση γεύση. Ελαφρύ προς μέτριο σώμα και δροσιστική οξύτητα, στοιχεία που του προσδίδουν ευρωπαϊκή στόφα και ευελιξία στο τραπέζι..