Προσεκτικός τρύγος την στιγμή που το σταφύλι βρίσκεται στην κατάλληλη ωριμότητα, από τις ποικιλίες Ασύρτικο, Αθήρι, Αηδάνι και Μαντηλαριά.
Συνοινοποίηση με παραμονή 2 ημερών για εκχύλιση. Στην συνέχεια το κρασί οδηγείται σε μεγάλα δρύινα βαρέλια όπου ο χρόνος και η δρυς ξεκινούν το έργο τους για δεκαετίες.
Καστανέρυθρο χρώμα με πορφυρές λάμψεις. Αρώματα μπαχαρικών καφέ και βανίλιας σε φόντο μελιού.
Συνοδεύει δημιουργίες της υψηλής γαστρονομίας ικανές να σταθούν διπλά του ή απλά πίνεται μόνο του παρέα με τα αρώματα ενός χειροποίητου κουβανέζικου πούρου.
Ετικέτες Πάλαι Ποτέ..